Intro

Singura pârghie care poate răsturna cu adevărat absurdul, este numai aceea care sprijină solid pe logică.

marți, 5 aprilie 2016

Angajaţii C.N.A.D.N.R.
... un fel de Pana(ra)ma Papers

Am văzut ieri la televizor cruciada pornită de angajaţii C.N.A.D.N.R. împotriva propriei conduceri.

... şi m-a cuprins o scârbă pe care cu greu aş putea să o exprim în cuvinte.

Adevărul din spatele acestor lamentări de căcat?

1. Aceiaşi angajaţi care se izmenesc acum pe la TV au luat de la C.N.A.D.N.R. prime consistente de-a-lungul timpului – sume care le-au răsplătit cu vârf şi îndesat „performanţele”;

2. O parte dintre ei au semnat procese verbale de recepţie la terminarea lucrărilor – deci au girat mizeriile de sub autostrăzile noastre cu semnăturile lor;

3. În vreme ce oamenii cinstiţi şi bine pregătiţi profesional, fie nu-şi găsesc de lucru, fie lucrează pe sume de mizerie pentru nişte furuncule de patroni, ei, cinstiţii şi competenţii PLM, o freacă aiurea în timpul serviciului pe net şi cu greu pot face diferenţa între o lopată şi o cazma.

Iar în final, ca o concluzie dacă vreţi, adevărul este că toţi aceşti abjecţi au folosit banul public ca şi cum l-ar fi găsit pe jos, iar dacă cineva ar vrea cu adevărat să facă lumină prin curtea C.N.A.D.N.R., vă spun doar atât:

Un singur om, în două luni de zile, ar putea aduna suficiente probe pentru a băga la închisoare pentru mai mulţi ani, mai mulţi foşti şi actuali angajaţi ai C.N.A.D.N.R. şi mai mulţi administratori de firme, asta fireşte cu condiţia ca el să nu fie idiot, cumpărat, sau vreun sclav care stă drepţi atunci când îşi ia ordinele prin telefon de la şeful său corupt – nu de alta, da' ar fi uşor paradoxal şi fără sens să pui o gâscă să facă treabă de om priceput.